top of page

EVER pharma

Pemetrexed
FB_Peme_1Vx40ml_FI-SE_2 frilagd.png

xyz

Vaikuttavat aineet ja niiden määrät

Yksi millilitra konsentraattia sisältää 25 mg pemetreksediä (pemetreksedidinatrium).

Käyttöaiheet

Keuhkopussin pahanlaatuinen mesoteliooma

Pemetrexed EVER Pharma on tarkoitettu yhdessä sisplatiinin kanssa pahanlaatuisen keuhkopussin mesoteliooman hoitoon potilaille, jotka eivät ole saaneet aiempaa kemoterapiahoitoa, ja kun leikkaushoito ei ole mahdollinen.

 

Ei-pienisoluinen keuhkosyöpä

Pemetrexed EVER Pharma on tarkoitettu yhdessä sisplatiinin kanssa ensilinjan hoidoksi potilaille, joilla on paikallisesti levinnyt tai metastaattinen, histologialtaan pääosin muunlainen kuin levyepiteeliperäinen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä.

 

Pemetrexed EVER Pharma on tarkoitettu monoterapiana ylläpitohoidoksi välittömästi platinapohjaisen kemoterapian jälkeen potilaille, joilla on paikallisesti levinnyt tai metastaattinen, histologialtaan pääosin muunlainen kuin levyepiteeliperäinen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä, joka ei ole edennyt

ensilinjan hoitosyklien jälkeen.

 

Pemetrexed EVER Pharma on tarkoitettu monoterapiana toisen linjan hoidoksi potilaille, joilla on paikallisesti levinnyt tai metastaattinen, histologialtaan pääosin muunlainen kuin levyepiteeliperäinen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä.

Vaikutusmekanismi

Pemetreksedi on monikohteinen antifolaattisyöpälääke, joka vaikuttaa häiritsemällä solun replikaation kannalta välttämättömiä, folaatista riippuvia metabolisia prosesseja.

Säilytys

Ei saa jäätyä.

Pakkauskoot

4 ml injektiopullo

20 ml injektiopullo

Tuotenumero

Vnr: 172877  4 ml injektiopullo

Vnr: 490512  20 ml injektiopullo

ATC-koodi

L01BA04

Lisätietoja valmisteyhteenveto FIMEA

 

FB_Peme_1Vx4ml_FI-SE_2 frilagd.png

Sidan uppdaterades senast 2022-11-11

bottom of page